طراحی تالار پذیرایی

 

 

پارک تالار پذیرایی LUXERIVERS


MOD Architecture as Architects

 

مترجم : گروه معماری مشاور

 

 

 

 

برای دیدن تصاویر گالری پروژه کلیک کنید...

 

 

این فقط یک دفتر فروش نیست، بلکه یک موزه هنری است.

 

 

پیشینه پروژه


چونگ کینگ که توسط دو رودخانه احاطه شده است، دارای زمینی مواج است. در مقایسه با سایر شهرها، چونگ کینگ دارای حس چین خوردگی، جلوه برجسته و شکل مقعر است. با زیبایی سه بعدی چونگ کینگ به عنوان مفهوم اصلی طراحی آن، فضای کلی مفهوم و الگوی هنری چونگ کینگ، یک شهر کوهستانی را جذب کرد. و مفهوم را به آن عناصر طراحی تبدیل کرد. از طریق بیان هنری محیط طبیعی و فرهنگ شهری، گروه Wanhua برای اولین بار نقطه عطف جدیدی را در چونگ کینگ ارائه می دهد!

 

 

 

 

جهت آشنایی با گروه معماری مشاور کلیک کنید...

 

برای دیدن تصاویر گالری پروژه کلیک کنید...

 

 

"ما می خواستیم یک رابطه همزیستی فضایی با طبیعت برقرار کنیم. ویژگی های جغرافیایی چونگ کینگ به عنوان منبع طراحی در نظر گرفته شد، و فضا و عملکردها با پوست بیونیک مرتبط شدند، تا به جای وجود، تجربه ارتباط بدون درز و انتقال طبیعی در سالن پذیرایی را درک کنیم. از فضاهای مجزا." - فنگ ویمو

 

تالار پذیرایی پارک به طور مشترک توسط تیم طراحی به رهبری فنگ ویمو، بنیانگذار معماری MOD و سونگ ژن، معاون مدیر کل مرکز دکوراسیون وان‌هوا طراحی شد. خلق و خوی سرسخت، مهارشده و باز چونگ کینگ از سه خط، یعنی زمان، مکان و مردم نشان داده شد که یک منطق فضایی را تشکیل می‌دهند.

فراز و نشیب ها روند گسترش و لایه بندی چونگ کینگ را نشان می دهد، که همچنین معمول ترین ویژگی شهر کوهستانی است.

 

 

 

 

جهت آشنایی با گروه معماری مشاور کلیک کنید...

 

برای دیدن تصاویر گالری پروژه کلیک کنید...

 

 

 

فنگ وایمو تکنیک پردازش فضایی پله‌های همپوشانی رو به عقب را به‌عنوان مفهوم پله‌ها اتخاذ کرد، برای مثال، تکنیک نمای داخلی ویژگی فضایی «موزه هنر» را با پراکندگی در بین همه فضاها بیشتر برجسته می‌کند. پله ها، برج های دیده بانی و مناطق کاربردی مانند سالن غذاخوری، بار کتاب و سالن نمایشگاه، در فضایی که مانند یک سطح بزرگ است، گسترش یافته و منعکس کننده چشم انداز و فرهنگ چونگ کینگ در طراحی است.

 

مفهوم تراس‌های طبیعی در طراحی بزرگ‌ترین پله‌ها با ویژگی‌های منطقه‌ای غنی وارد شد. علاوه بر این، پله‌های قوسی شکل بزرگ با ارتفاع 6 میلی‌گرم نیازهای فعالیت‌ها و تجمعات را برآورده می‌کنند.

 

 

 

 

جهت آشنایی با گروه معماری مشاور کلیک کنید...

 

برای دیدن تصاویر گالری پروژه کلیک کنید...

 

 

 

طراحان مفهوم نمایش نور و نور متحرک و شناور را برای ایجاد حس انفجار نور اتخاذ کردند که تغییرات شدت آن ضربان‌ها، ریتم‌ها و سطوح مختلف فضا را با حس هنری متمایز نشان می‌دهد.

 

باشگاه مطالعه لوک نیز در طبقه سوم واقع شده است. به منظور ایجاد راحتی مطالعه در زیر نور طبیعی، نورگیر با غشای نورانی ترکیب شد و سقف به مدل‌سازی تخته‌های تاشو برای غنی‌سازی حواس بصری مجهز شد. این طراحی تجربه فضایی چند بعدی را تا حد زیادی تضمین می‌کند. بلوک‌های فضایی و قفسه‌های کتاب با هم ترکیب شده‌اند و نور در میان آنها متلاشی می‌شود و حس قوی از توالی و ریتم را ایجاد می‌کند.

 

 

 

 

 

جهت آشنایی با گروه معماری مشاور کلیک کنید...

 

برای دیدن تصاویر گالری پروژه کلیک کنید...

 

 

لبه‌های معلق اطراف، موقعیت‌های دید برای مناظر دور، و موقعیت‌های پردازش درخشان در کف، منابع نوری جالبی را ارائه می‌دهند.

 

سالن آرک نور در F/-1 یک ناحیه فرورفته حلقوی است. در اینجا ادغام بی حد و حصر و تعامل نامحدود با مشتریان زمانی شکل می گیرد که آنها در جلوه های بصری و صوتی خاص غوطه ور شوند.

 

سقفی که «آبشار نور» نامیده می‌شود، حاکی از نور تمدنی است که در تکامل مکرر زمان وجود دارد.

 

 

 

جهت آشنایی با گروه معماری مشاور کلیک کنید...

 

برای دیدن تصاویر گالری پروژه کلیک کنید...

 

 

 

در سالن غذاخوری، سقف آینه ای متقاطع از جنس استنلس استیل و کف سنگ مرمر یشمی مشکی صیقلی، ادامه بصری را با انعکاس فلس های اژدها تشکیل می دهند و رنگ های داخل فضا را تکمیل می کنند و تمرکز بصری رو به بالا ارائه می دهند. یک عدسی محدب که در هوا معلق بود به عنوان پارتیشن بین میزهای ناهارخوری استفاده شد تا همه چیز را در داخل منعکس کند.

 

استخر شنا SunshineForest نام داشت. مجموعه ای از لامپ های درخشان هندسی نور طبیعی خورشید را شبیه سازی می کند که به داخل آب می تابد و حس بصری جنگل آفتابی را ایجاد می کند. باشگاه بدنسازی که Steel Jungle نام دارد از آینه ها برای گسترش فضا استفاده می کند و انعکاس بین سقف و پارتیشن روان بودن را تضمین می کند. فضا.

 

 

 

 

جهت آشنایی با گروه معماری مشاور کلیک کنید...

 

برای دیدن تصاویر گالری پروژه کلیک کنید...

 

 

فضای عقب به عنوان پس‌زمینه عمل می‌کند و همچنین مانند شبکه‌ای بزرگ است که همه عملکردها را محکم به هم متصل می‌کند، به طوری که نه تنها فضایی با اشکال غنی، بلکه بیانی شناختی از فرهنگ و هنر شهری و سناریویی برای تعامل ارائه می‌کند. تجربه.

 

 

مترجم : گروه معماری مشاور

 

 

منبع :

 

 

https://archello.com/project/park-reception-hall-of-luxerivers

 

 

نوشته های اخیر

دسته بندی ها