پروژه co(al)-yard // reMIX

 

 

 

co(al)-yard // reMIX


پکن، چین

 


ویراستاران Architizer

 

 

مترجم : گروه معماری مشاور

 

 

توضیحات متن ارائه شده توسط معماران.


پروژه: co(al)-yard سال: 2019موقعیت: پکن، چین وضعیت: تکمیل نوع: بازسازی برنامه: دفتر اندازه: فضای داخلی 680 متر مربع، باغ ها 250 متر مربع مشتری: خصوصی نورپردازی: Kaihe Studio FederStructure Consultant: Ji LixinTubeNi,HaronTubeNi,HawanTubeTu,CheabernoiTu. , Alexandre Braleret, Liu Yangyang, Chen Si, Chen Muzhi, Zhang Mi, Duan Jintong, Chen Xinxing, Chen Yuxuan, Li Xin, Rita Wang, Wang Mengmengاین پروژه در محله تاریخی Xuanwumen پکن واقع شده است.

 

 

© reMIX

© reMIX

 

 

جهت مشاوره رایگان طراحی با 09122061417 تماس بگیرید یا کلیک کنید...

 

 

© reMIX

© reMIX

 

 

 

این قطعه که در یک کوچه ساکت کوچک و در کنار یک مدرسه ابتدایی در سمت جنوب شرقی و یک کلیسای مهم کاتولیک رومی در سمت غرب قرار دارد، قبلاً توسط یک کارخانه زغال سنگ اشغال شده بود که ده سال پیش از رده خارج شد و از آن زمان به حال متروکه رها شده بود.


در زیر پوشش ضخیم غبار سیاهی که از سال‌های کوره‌های تف‌شکن خاکستر به ارث رسیده بود، تقریباً کل مساحت طرح پوشیده شده بود و فقط شکاف‌های باریکی بین سقف‌های فلزی باقی می‌ماند تا تیغه‌ای از نور را به فضای داخلی بتاباند.

 

 

© reMIX

© reMIX

 


جهت مشاوره رایگان طراحی با 09122061417 تماس بگیرید یا کلیک کنید...

 

 

© reMIX

© reMIX

 

 

پس از آزادسازی حیاط مرکزی از ساختار سقف فلزی، سه ساختمان با گونه‌شناسی بسیار متفاوت در اطراف آن قرار داشتند: در ضلع شمالی، خانه‌ای با سقف شیبدار سنتی با آجر خاکستری از ورودی محافظت می‌کرد، به عنوان آخرین باقیمانده از پارچه هوتونگ اصلی. در غرب، یک سوله انبار با توالی طولانی از خرپاهای چوبی، فضای عمیق را به کلیسایی در حال فرو ریختن پر از زغال سنگ تبدیل کرد. سرانجام، در انتهای جنوبی، یک ساختمان جعبه ای آجر قرمز در زیرزمین عمیق خود، تولیدات صنعتی پر سر و صدا را پنهان کرد.


هدف مشتری این بود که زمین 800 متر مربعی را به یک فضای اداری منعطف تبدیل کند که دفاتر جوان و پویا را هدف قرار دهد.

 

 

© reMIX

© reMIX

 

 

جهت مشاوره رایگان طراحی با 09122061417 تماس بگیرید یا کلیک کنید...

 

 

© reMIX

© reMIX

 

 

این خلاصه شامل یک سری الزامات کاربردی از واحدهای اداری کوچک معمولی گرفته تا فضاهای کاری باز، اتاق‌های جلسه، ناهارخوری و آشپزخانه بود، اما همچنین از ما خواسته شد که چیدمان را به گونه‌ای طراحی کنیم که به مستاجرین آینده اجازه میزبانی رویدادها را بدهد. و اجتماعات برای جمعیت زیاد.


با توجه به دستورالعمل های دقیق حفاظت از مرکز شهر تاریخی پکن، بازسازی مجبور شد حجم حیاط را دست نخورده حفظ کند، بنابراین مداخله ما بر روی رابط جدید با باغ تمرکز می کند و فضاهای داخلی را بازتعریف می کند، تمام ستون ها را دیوارهای آجری محیطی حفظ می کند و بازسازی می کند. سقف شیبدار صنعتی بدون خرپا، به منظور به حداکثر رساندن فضای سر.


توابع به صورت مجموعه ای از جعبه ها در اندازه های مختلف سازماندهی شده اند که در داخل پاکت موجود انباشته شده اند. ارتفاعات مختلف آنها به عملکرد آنها و درجه حریم خصوصی مورد نیاز بستگی دارد و توزیع آنها به سرعت ساختار اصلی پاسخ می دهد.

 

 

© reMIX

© reMIX

 

 

جهت مشاوره رایگان طراحی با 09122061417 تماس بگیرید یا کلیک کنید...

 

 

© reMIX

© reMIX

 

 

«حجم‌های منفی» بین جعبه‌ها فضاهای انعطاف‌پذیری با ارتفاع دوگانه را فراهم می‌کنند که می‌توانند به راحتی نیازمندی‌های عملکردی جدید آینده را در خود جای دهند و ریتم جالبی از فشرده‌سازی و رفع فشار را در امتداد محور اصلی ایجاد کنند.

 

سقف در مکان های متعدد حک شده است تا چاه های سبک و باغ های داخلی را تشکیل دهد، نور پراکنده ای را در تمام مناطق کار پخش می کند و مناظر جدیدی را نسبت به اطراف ایجاد می کند.

 

 

© reMIX

© reMIX

 

 

جهت مشاوره رایگان طراحی با 09122061417 تماس بگیرید یا کلیک کنید...

 

 

© reMIX

© reMIX

 

 

دهلیزهای لعابدار جدید به سازماندهی نواحی کاربردی کمک می کنند و عمق درک شده را گسترش می دهند و آن را از طریق یک سری بازتاب چند برابر می کنند. آنها نه تنها نور و تهویه طبیعی را در عمق کامل ساختمان فراهم می کنند، بلکه به عنوان تکه های محصور شده از طبیعت عمل می کنند که می توان در حین کار به آنها فکر کرد: شاخه درختی که از قسمت مربعی آسمان بریده شده است، انعکاس خورشید بر روی زمین صلیب مرمری کلیسای مجاور…


در نهایت، یک نوار فولادی تیره پیوسته در کل پروژه پیچ می خورد تا از میان سه ساختمان عبور کرده و به آن متصل شود، و پیکربندی های متعددی را به خود اختصاص می دهد: ورودی پذیرایی، راهروی سرپوشیده، نیم طبقه معلق در فضای مرکزی یا پلکانی که به تراس پشت بام منتهی می شود.

 

 

© reMIX

© reMIX

 

 

جهت مشاوره رایگان طراحی با 09122061417 تماس بگیرید یا کلیک کنید...

 

 

© reMIX

© reMIX

 

 

این نوار فولادی مادیت فیزیکی گردش جدید و همچنین خاطره ای از گذشته صنعتی ساختمان ها است.

 

 

© reMIX

© reMIX

 

 

جهت مشاوره رایگان طراحی با 09122061417 تماس بگیرید یا کلیک کنید...

 

 

© reMIX

© reMIX

 

 

 

 

طراحی خود را به ما بسپارید

مشاوره رایگان 

کلیک کنید

 

 

 

مترجم : گروه معماری مشاور

 

 

 

منبع :

 

 

https://architizer.com/blog/projects/coal-yard

 

 

 

 

نوشته های اخیر

دسته بندی ها